Algemeen

Mijn vragen omtrent wat wij hier doen op deze wereldbol, zijn al van rond mijn veertiende levensjaar. Nadat mijn zusje overleed op jonge leeftijd, kwamen de vragen, steeds meer. Antwoorden bleven in eerste instantie uit. Lezen was een remedie die wat antwoorden gaf. Erover praten deed ook goed. Maar ik wilde dichter naar mezelf toe. Meditatie kwam op mijn pad en dat was een goed iets, mits met discipline beoefend. Moeilijker dan ik dacht.

In mijn zoektocht naar antwoorden kwam Reiki op mijn pad. Via via, zoals dat zo vaak gaat. Ik heb eerst een gesprek gehad met de Reiki Master Yvonne van Oosterhout (www.yvonnevanoosterhout.nl)
Daar had ik een “thuiskom” gevoel. Heerlijk was het om daar te zijn, tijdens inloop avonden met gelijkgestemden. Het ontvangen van Reiki is een warm, liefdevol gevoel, wat je lang bijblijft. De keuze om Reiki I te halen was makkelijk gemaakt.
Gaandeweg de jaren zocht ik  steeds meer de diepgang en Reiki II en IIIa volgde. Uiteindelijk was het Masterschap iets, wat van binnen uit naar boven borrelde. Ik wilde deze manier van mensen helpen voortzetten. Anderen inwijden in de Reiki methode,
zodat de wereld beetje bij beetje bewuster en mooier wordt.
Yoga bleek de eye-opener te zijn die ik nodig had om Yoreico te beginnen. Via informatie van mijn toenmalige yogadocent, bezocht ik de open dag in Bilthoven van de Saswitha Opleiding (www.yoga-saswitha.nl ). Alleen al de wandeling door het prachtige Berg en Bosch terrein waar zij zitten, geeft je het gevoel dat het goed is.
Nadat ik de dag had bijgewoond wist ik het zeker: dit cadeautje ga ik mezelf geven. In 2010 heb ik de opleiding afgerond met een diploma, waar ik heel trots op ben. En de zoektocht en ontwikkeling blijven doorgaan, iedere dag weer.

Margot Janssens
Palestrinalaan 36
4904 LD Oosterhout
06-45304403

www.yoreico.nl
margot@yoreico.nl