Reiki II

AUM – dit is het Geheel

Dit is het Ene

Uit eenheid komt heelheid voor 

Heelheid uit eenheid is blijvend

 

Als je bekend bent met de Reiki I energie, en je hebt hierin minstens 3 maanden behandel ervaring, kun je de vervolgcursus Reiki II volgen.

Bij de Reiki II cursus leer je op emotioneel niveau iemand te behandelen. Je kruipt als het ware onder de huid van de te behandelen persoon. Je kunt een diepere laag behandelen, waarin emoties en vaste patronen liggen opgeslagen. Tevens leer je om te behandelen op afstand. Je kunt energie sturen naar een persoon, een dier / plant of naar een ruimte of gebeurtenis. Er is geen grotere kracht dan de gedachten kracht. Je stuurt de Reiki energie met de snelheid van je gedachten.
Je ontvangt drie Reiki symbolen met de bijbehorende mantra’s. Je leert de symbolen te tekenen en de bijbehorende mantra’s uit te spreken. De kracht van de symbolen is groot. De cursus wordt gegeven op 1 dag, met 1 inwijding. De Reiki energie is echter 4 keer krachtiger na deze dag, dan de energie van de Reiki I. Dit is duidelijk voelbaar. Na de inwijding behandel je iemand op afstand. Je hoort na de behandeling van die persoon zelf of jouw bevindingen kloppen. Aan het eind van deze dag ontvang je een certificaat, dat aangeeft dat je de inwijding, de symbolen en de bijbehorende informatie van de Reiki II hebt ontvangen. Tevens ontvang je een boek over de Reiki II.
Voor de geplande data en de kosten kijk je onder data en kosten.

Voor informatie over de Reiki II cursus kun je mailen naar:margot@yoreico.nl