Reiki IIIa

Het geven van Reiki is een spiritueel pad. Het geeft inhoud aan je leven en versterkt je intuïtie en lichtdoorlaatbaarheid. . Na het volgen van de Reiki I en Reiki II cursus kun je de behoefte krijgen om de ingeslagen weg te verdiepen. Na ongeveer een half jaar gewerkt te hebben met de Reiki II energie, kun je je laten inwijden in de energie van Reiki III. Je maakt contact met je hogere zelf. De Reiki III bestaat uit twee delen: Reiki IIIa, werken op zielsniveau en Reiki IIIb, Reiki Master.

De Reiki IIIa cursus wordt op 1 dag gegeven. Je ontvangt 1 inwijding en het Master symbool en de bijbehorende mantra. Door dit symbool, het Goddelijke kosmische licht, te gebruiken, leer je iemand op zielsniveau te behandelen. Op zielsniveau liggen patronen vanuit vorige levens o.a. opgeslagen, die in dit leven opgelost kunnen worden. Voor jezelf en voor anderen kun je hier de Reiki III energie gebruiken om die patronen in te zien en mogelijk op te lossen. Je lichtdoorlaatbaarheid groeit en zo ook je intuïtie. Je leert te luisteren naar je innerlijke stem.

Na je inwijding ga je iemand op afstand behandelen met de Reiki III energie en zul je direct ervaren dat je op een ander trillingsniveau werkt. Je voelt en ervaart bij de te behandelen persoon de diepere lagen. Aan het einde van de cursusdag ontvang je het bijbehorende certificaat wat aangeeft dat je de inwijding en bijbehorende informatie hebt ontvangen.

Voor de geplande data en de kosten kijk je onder data en kosten.

Voor informatie over de Reiki IIIa cursus kun je mailen naar :margot@yoreico.nl