Reiki informatie avond

 

Een keer per 5/ 6 weken is er een avond, waarbij mensen met en zonder Reiki graden samenkomen. Deze inloop / informatie avond, is voor iedereen: mensen ingewijd in de Reiki graden en niet ingewijden.  Voor de mensen met Reiki is het fijn om elkaar te behandelen. Je bent met gelijk gestemden onder elkaar. Je begrijpt elkaar makkelijker door je ervaringen. Tevens leer je hierdoor van elkaar.
De ingewijden in de Reiki graden geven elkaar een behandeling, de niet Reiki ingewijden krijgen alle informatie die zij willen weten. Zij kunnen vragen stellen over Reiki en ervaringsverhalen horen van de ingewijden.
Ook kunnen zij zelf ervaren wat Reiki voor ze doet tijdens een gratis tafel- of stoel behandeling. Bij een tafel behandeling word je door meerdere mensen tegelijk behandeld. Dit geeft een warm gevoel en brengt je energie op peil. Voor een eerste behandeling kan dit echter wat teveel zijn. De Reiki Master, die de avond leidt, zal dit samen met je bespreken. Je kunt ook een stoel behandeling ontvangen, gegeven door 1 persoon. Zo kun je rustig wennen aan de energiestroom. De kosten voor deze avond bedragen € 3,-.

Voor informatie over de avonden of Reiki cursussen, zie data en kosten .