Voetreflex therapie

Voeten zijn er in alle soorten en maten. Geen paar voeten is hetzelfde. Sterker nog, niet 1 voet is gelijk aan de andere. Voeten vertalen hoe de gesteldheid is van het lichaam. Alle velletjes, eeltlagen, witte vlekjes, wratjes etc hebben te maken met je lichaam. Hoe je emoties verwerkt, hoe je ervaringen verwerkt, hoe je denkt, handelt etc. Zelfs je tenen spreken mee: iedere teen staat voor een andere kwaliteit en door zijn vorm en lengte zegt hij iets over jou.

Helaas worden voeten ondergewaardeerd. Ze worden in te kleine schoenen gewrongen en worden zelden goed verzorgd. Laat staan dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Door een voetreflex behandeling vertel ik je hoe het met jou is gesteld. Je voeten zullen er van genieten, en jij uiteraard ook!

Voetreflex therapie is een drukpunt massage van de voetzolen en voeten, die de meridianen in het lichaam stimuleert. De meridianen lopen door het hele lichaam en lopen door organen. Zo vind je een afspiegeling van de helft van het lichaam in iedere voet. Door de massage wordt het hele lichaam aangesproken om afvalstoffen los te laten en weer in balans te komen. Een persoon is het beste gebaat bij een aantal behandelingen op rij, zodat het lichaam en de organen gestimuleerd kunnen worden om “te werken”. Daarbij kunnen blokkades opgeheven worden. Doordat afvalstoffen zich ophopen, is er een slechtere bloedtoevoer en daardoor kan de energie niet goed doorstromen. En een massage van de voeten geeft een heerlijk ontspannen gevoel.Een behandeling duurt ongeveer drie kwartier. De kosten zijn € 25,–. Je kunt telefonisch met mij een afspraak maken: 06-45304403.

             

Je kunt ook een email sturen, ook als je hierover vragen hebt, naar :margot@yoreico.nl